TYÖPISTEET

Laadukkaat SSI Schäfer -työpisteet

Paremman ergonomian ja tuottavuuden puolesta

Hyvä työpiste on avainasiassa työympäristön tehokkuuden lisäämiseksi. Tulokset luonnollisesti ratkaisevat, mutta ergonomiset ja tuottavuutta lisäävät SSI Schäferin työpisteet ovat avainasemassa hyviin tuloksiin pyrittäessä.


Hyllymies Oy toimittaa työpisteitä koko Suomen alueelle – yksilöllisesti juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Tarjolla on laaja valikoima innovatiivisia ergonomisia tuotekokonaisuuksia, jotka voidaan räätälöidä työntekijöiden ja työympäristön tarpeiden mukaan.


SSI Schäfer -työpisteet yritystiloihin ja teollisuuteen

SSI Schäfer tunnetaan laadustaan sekä innovatiivisista tuotteistaan, jotka tehostavat ja parantavat yritysten toimintaa alasta riippumatta. Sama pätee työpisteisiin, jotka tarjoavat joustavia ratkaisuja niin tuotantolaitosten, konepajojen, koulujen kuin muidenkin teollisuus- ja muiden alojen yritysten ja toimijoiden tarpeisiin.


Työpisteet rakentuvat erimallisista työpöydistä sekä niihin liitettävistä varusteista. Esimerkiksi erilaiset vetolaatikostot ja tasot, erikorkuiset jalat, pyörämallit sekä työtasojen pintamateriaalit mahdollistavat yksilöityjen ratkaisujen kokoamisen vaativiinkin kohteisiin.

Tutustu SSI Schäfer -työpistemallistoon esitteessämme (englanniksi)

Kysy meiltä tilaasi sopivista ratkaisuista!


Hyllymies Oy:ltä saat laadukkaita tuotteita ja alan parasta mahdollista palvelua – ympäri Suomen. Kun haluat parhaat mahdolliset työpisteet räätälöidysti henkilöstösi käyttöön, ota meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä!