GARANTELL

Garantell-häkkivarastot sekä muut varastointiratkaisut

Helppokäyttöiset häkkivarastot taloyhtiöihin, teollisuuteen ja yritystiloihin

Hyllymies Oy edustaa myös Garantell-varastointiratkaisuja. Garantell-häkkivarastot tarjoavat vaivatonta ja turvallista varastointia niin taloyhtiöiden asukkaille, teollisuustiloihin kuin yritysten tarpeisiin. Kestävästä materiaalista valmistetut häkkivarastot ja suojahäkit pitävät omaisuuden turvassa ja myös näyttävät hyviltä.


Kestävät säilytysratkaisut pitkäaikaiseen käyttöön

Garantell on ruotsalainen perheyritys, jonka suojavarastoja ja verkkohäkkejä käytetään ympäri Euroopan. Tuotteiden suosio perustuu ennen kaikkea älykkäisiin rakenteisiin: kaikki varastohäkit on suunniteltu nopeasti asennettaviksi, helposti käytettäviksi ja suurtakin kuormitusta ja käyttöä kestäviksi.


Valikoimastamme löytyvät niin varastokopit, häkkivarastot kuin teollisuushäkitkin erilaisten laitteiden ja hyllyjen suojaamiseen sekä rajaamiseen. Verkkohäkkeihin on myös mahdollista kiinnittää hyllyjä sekä numerokylttejä, jotka helpottavat varastotilojen hallintaa. Lisäksi häkeissä on erittäin tukevarakenteiset ovet turvallisuuden parantamiseksi.

Lue lisää Garantell-häkeistä esitteestä (ruotsiksi)

Panosta vaivattomaan ja turvalliseen varastointiin – ota yhteyttä!

Kiinnostuitko Garantell-häkkivarastoista? Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Ota yhteyttä, niin autamme suunnittelemaan toimivimman kokonaisuuden tarpeisiisi.


Ota yhteyttä!